Uitgebreid Assortiment

Scherpe Prijzen

Meer dan 10 jaar ervaring

Snelle Levertijd

Informatie en retourneringsbeleid

Verzending

Wij verzenden uw producten na ontvangst van uw betaling binnen enkele werkdagen. De levertijd is vermeld bij de producten.

De verzendkosten binnen Nederland zijn € 4,10 voor brievenbuspost en € 6,95 voor pakketpost. Pakketten worden meestal via PostNL verzonden. U ontvangt bij brievenbuspost (kleine artikelen) geen track en trace code. Bij pakketpost ontvangt u een track en trace code van uw pakket.

Retourneren

“U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@naamgeschenken.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.”

Uitsluiting op het recht van retour zijn gepersonaliseerde producten zoals artikelen die met naam of een door de klant aangeleverd ontwerp bedrukt zijn.

Vragen

Heeft u vragen, stuur dan een e-mail naar info@naamgeschenken.nl of bel 0619942369.

Eerlijke reviews, zo doen we dat!

We vinden het belangrijk dat reviews een zo goed mogelijk beeld geven over onze producten en service. Onze beoordelingen worden daarom, onpartijdig, beheerd door WebwinkelKeur.

WebwinkelKeur heeft maatregelen getroffen om de echtheid van reviews te garanderen. Welke maatregelen dit zijn lees je hier.

Onze klanten worden niet beloond voor het schrijven van reviews. Er worden geen kortingen of andere cadeautjes gegeven. We vinden het belangrijk dat reviews een zo goed mogelijk beeld geven over onze producten en service.

Bent u op zoek naar een bepaald artikel?

Wilt u een artikel laten bedrukken maar is het artikel niet te koop in onze webwinkel? Neem dan contact met ons op. Misschien kunnen wij het artikel bestellen.

Wilt u een offerte voor een groot aantal artikelen aanvragen?

Wilt u een groot aantal artikelen bestellen? Neem dan contact met ons op voor een offerte.